tisdag 17 mars 2009

Esset tror han vet

Esset lever i den villfarelsen att han ska bestämma om systemet...

Det är inte så Spader har sagt. Det är inköpen på systemet som han bestämmer över. Över resten av inköpen och klöver-systemet bestämmer Spader. Man behöver fördela ansvaret litet!

6 kommentarer:

  1. Å jag som hela tiden trott att det var Anitra Steen som bestämde om systemet. Tänk så fel man kan ha.

    SvaraRadera
  2. Man lär sig något nytt varje dag... Vi får väl se om Esset också kan lära sig det här?

    SvaraRadera
  3. Anitra Steen gifte sig väl med den lilla torparen i från Sörmland och gav upp hela systemet för en tid sen. Eller är det bara önsketänkande i från min sida??

    Men Spader måste verkligen påtala vem som bestämmer i systemen hit och dit. Kan absolut inte ha ett Ess som hoppar fram som guppen ur lådan och vill bestämma i bland. Men om nu Esset ändå vill bestämma i bland så måste det ske med lite list :-)Blommor och choklad kan fungera i bland som uppvärming i en strid om vem som ska bestämma. Fungerar inte det så får man ta till värre saker. Kanske är det så att en ny liten badanka eller badskumm i present skulle fungera?

    SvaraRadera
  4. Smina: Esset lyssnar nog på dina råd! Det borde han göra i alla fall! Men han har ju, i en tidigare kommentar, så riktigt påpekat att han har sina metoder...

    SvaraRadera
  5. Det är ju rätt allvarligt när inte Spader förstår sitt (vårt) eget bästa så nog måste jag lirka lite mer för att driva igenom vissa systemförbättringar.

    Aha nu förstår jag, Spader spelar bara lite svår för att hon gillar att bli lirkad med... kvinnans list osv.

    Puss/Esset

    SvaraRadera
  6. Esset: För jag är en kulla med skinn på min näsa -för jag är en kulla som vet vad jag vill.

    Alla vet vi ju hur den sagan slutade.

    SvaraRadera