måndag 9 mars 2009

Spader gråter

Det är inte så ofta -längre- som Spader gråter på jobbet!

I helgen fick Spader mailet av Esset - det mail som hotade att spränga bröstet av lyckokänslor. Då gräts det en lååång stund! Spader inser att hennes tur är gigantisk - men visst har Esset också haft litet tur?

Var nyss inne hos Smina och började gråta igen! Du är en raring!!! Värsta hårdrocksbruden lixom!

7 kommentarer:

  1. Men ojsan det var spännande. Jag undrar just vad Esset skriver om som leder Spader in i bröstsmärtor och tårar. Kanske kan det vara så att Esset har fått nys om att snön ska försvinna på ett ögonblick och att solen ska skina alla dagar på Spaders himmel :-) Ja vad vet jag, något mycket stort var det nog iaf ;-)

    Att jag själv sen skulle leda Spader in i nya tårar var absolut inte min mening. Kanske var det för att W.A.S.P gör en låt som är bra och att Spader förtjusas över Blackies sågklingor i skevet :-)

    Kram på dig Spader.

    SvaraRadera
  2. skrevet kanske det skulle stå...kan ju fråga sig hur förtjust jag själv är i dessa sågklingor när jag inte änns kan stava till skrev längre ;-)

    SvaraRadera
  3. Jag skrattar på mig Smina!

    Sågklingor i skrevet verkar inte så genomtänkt, men vad vet Spader!

    SvaraRadera
  4. Att gråta av lyckokänsla och lyckosprängande bröst låter härligt. Och Esset har inte bara haft lite tur. Han har vunnit högsta vinsten, ever. Som tur är verkar han uppskatta det. Annars får han med mig att göra. Kramis på sig, Spader

    SvaraRadera
  5. Cicki, du har rätt. Härligt med några glädje- och lyckotårar som omväxling. Kram själv, raring!

    SvaraRadera
  6. Vad är det som får Spader att gråta av lycka? Lite nyfiken blir man ju allt. Glad för din skull blir jag alla gånger. Att få bröstet sprängfyllt av lyckokänslor låter faktiskt helt underbart. Kram
    PS Esset har också haft tur. Absolut!

    SvaraRadera
  7. Fru Choklad: Där i mailet stod de där sakerna som får människor att jubla, sådana ord som undanröjer alla tvivel och rädslor man har över att inte duga eller räcka till.

    Härligt om du tycker att Esset har haft tur!

    SvaraRadera