tisdag 31 mars 2009

Spader och balkongen

Spader har ett Ess, det är sant!

Esset har också några krav på den där lägenheten som vi ska ha ihop någon gång i framtiden. Så sugen var ändå Spader på en liten lägenhet med rött kakel i köket, så Esset fick gå på visning.

-"Åt vilket håll ligger balkongen?" Spader har varit och kollat på lägenheten, men balkongen? Åt vilket håll?

När Spader senare vidarebefordrar till det på besked väntande kollegiet att lägenheten går fetbort för att balkongen tydligen råkar ligga åt fel håll, skrattar Loppanlej: -"Trodde Spader att fel håll betydde att de hade råkat sätta balkongen upp och ned?!!" Jaaa, FYI fattar Spader verkligen inte vad som ska göras på balkongen.

En kollega, som tydligen inte har en aning om Spaders preferenser föreslog vindrickande!! Ja, fast det tyckte tydligen Esset också var en bra idé på ljusa sommarkvällar! Så då kommer vi förmodligen att sitta på någon balkong i sommar, antingen i en ny eller en gammal lägenhet. Punktmarkering...

I morgon får Esset gå på lägenhetsvisning igen, den här gången har objektet i fråga två balkonger... Men Spader ger sig sjutton på att de kommer ligga åt fel håll de också -för det gick tydligen...

2 kommentarer:

  1. i stället för att säga om någon: Den där har ju inte alla knivarna i lådan eller den där har ju inte alla muffins i ugnen kan ju Spader säga- Den där måste ju ha balkongen åt fel håll :-)

    SvaraRadera
  2. Smina: Balkongen åt fel håll, skrattar på mig!

    SvaraRadera