torsdag 7 maj 2009

Det regnar hos Spader

Passar egentligen bra när humöret är närmare blått än eldigt rött. Miss UD gråter där hon är och därför gråter Spader ännu en gång i dag. Det blir ingen löpning utan Spader får bilda par med Wii och träningscykeln i stället. Litet hockey och rättning av inlämningsuppgifter står på kvällens program. En bra skiva i bilstereon så kommer det säkert att kännas bättre. I morgon kommer Esset.

7 kommentarer:

  1. Skön musik gör alltid gott för själen. Ha det fint.

    SvaraRadera
  2. En löptur gör också under för själen! Den behöver inte vara lång och jobbig utan kan vara alldeles underbar. Lyssna på fåglarna, andas in frisk luft. Låta känslorna komma och försvinna.
    Springa uppför ett berg - skrika ut ett vårskrik så det ekar i hela skogen. Gott för själen.

    SvaraRadera
  3. Speja: Blev litet Sanne Salomonsen... Perfa! Ha det jättebra själv!
    Henrietta: Spader harklar sig litet- naej, det där med skogen och så...En löptur i regn, i skogen, frisk luft, inte riktigt Spader helt enkelt!!! KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Wii är ju bra det också. Själv borde jag ha yogat idag, men jag är så in i själen trött att det bästa jag kan göra idag är faktiskt inte att träna utan komma tidigt i säng. Vi får väl se hur det går med det ha ha. Imorgon ska vi ha vårfest på jobbet. Vore kul om jag kunde vara pigg då. Brukar vara roliga tillställningar...
    Bra att Esset kommer så att han kan krama om ledsen Spader

    SvaraRadera
  5. Fru Choklad: Sängen är inte dum ibland! Vill ju att du ska ta hand om dig så du orkar de roliga grejerna. Ja, det är tur att Esset kommer nu, och han har lovat att krama hårt på den litet melankoliska Spadern... KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Det är 2-0 till Sverige i hockeyn.
    Har ett öga på TV och ett på datorn.
    Du har så rätt som bestämde dig för att leva. Vi har bara ett liv (iallafall vad vi vet) och det går inte i repris.
    Du får bara inte vara för hård mot
    mänskligheten, att trösta någon som "har sorg" år en mardröm för de flesta. Vad ska jag säga bl- bl -bl....Jag miste min son för 2 år sedan, jag tyckte synd om omgivningen, de led med mig eller var det mest med sig själv?
    Ta hand om Esset, han vill nog ha en glad Spader. Kram Viola

    SvaraRadera
  7. Ja, fast nu är det 3-1!!
    :-)

    Vet ju att de absolut allra flesta hela tiden ville väl, men känslan av att ingen ändå begriper är/var väldigt stark -så även för dig? Sorgen efter en son har jag svårt att relatera till -fastän det är en stor rädsla...

    Tänker också att just leva innebär vädligt mycket mer än bara motsatsen till att vara död!

    Lovar att ta hand om Esset och han har lovat att ta hand om mig!

    Skickar dig massor med kramar Viola!

    SvaraRadera