tisdag 2 juni 2009

Spader deppar

Då kan hon inte röka- det hade ju piggat upp en aning, men det slutades det ju med för snart två år sedan.

Då kan hon inte shoppa -det hade ju piggat upp en aning, men det slutades det ju med eftersom det snart ska flyttas in i en lägenhet med en yta mindre än ett A4-ark -känns det som i alla fall.

Då kan hon inte pussas -det hade ju piggat upp en aning, men det slutades det ju med när objektet för pussandet beslöt sig för att stanna kvar i en annan del av landet -visserligen gäller stoppet endast från igår, men det stoppet är märkligt kännbart.

Då kan hon inte tröstäta -det hade ju piggat upp en aning, men det slutades det ju med när viktökningen efter det stora rökstoppet blev alltför påtåglig och motionseran började.


Vad kan Spader göra då?

Youtube-träsket...

2 kommentarer:

  1. Det träsket har Smina varit i massor av gånger när hon har haft en liten påträngande tår i ögonvrån. Men jag tillhör ju fortfarande skaran människor som både kan tröst röka och trösta äta. Men hur skulle det ha slutat om hon inte haft tillgång till Tröst You Tube? Se det vet ingen med det är en jäkla bra depp sak att vara på så fortsätt med det du Spader. Kram.

    SvaraRadera
  2. Ja- en aldrig sinande källa att ösa ur är det! Hoppas att ni ska ha det underbart på festivalen med stort F. KRAM!! Förresten är det redan bättre, solen skiner idag!

    SvaraRadera