fredag 3 juli 2009

Junior är inte riktigt nöjd...

Det finns en i Spaders familj som inte tänker flytta en endaste liten meter. Så är det bara! Visst fattar Junior, för det är självklart den yngste mannen vi talar om här, att det ändå kommer att bli så ändå till slut, trots att vi säger att inget är bestämt definitivt och att vi måste prova oss fram litet grand först. I dag när vi bar in en massa saker i den lilla lätta lastbil som Brasse ska köra till huvudstaden i morgon kändes allt plötsligt djupt eländigt för honom och väldigt påtagligt. -"Vi får ju inga saker kvar!"

Spader försäkrar er bloggläsare att det finns saker kvar så att det räcker -och blir över -men om det är inbrottstjuv du är, så ska du ha klart för dig att alla godsaker numera är borta! Nu hajar man ändå till när man går in här på "kontoret". Ingen hylla och ingen säng, vilket onekligen känns en smula tomt. Det kommer inte att kännas tomt i Järvastaden -överbelamrat kan vara ordet vi söker. Men det är klart, några saker ska ut på blocket och då blir allt så bra sååå... eller?

5 kommentarer:

  1. Min vän! Jag känner med Junior, har ju liksom en själv, och känner med dig, förväntan, längtan, förnuft och allt vad du vill i en enda röra. Men det jag kan trösta Junior med är ju att det blir bra till slut även om han inte kan se det just nu för "ni får ju inga saker kvar". En dag kommer han att minnas precis det som han just sa och känna, förstå, att han fixar det! "Fragile" är det visst stämplat på Junior nu!
    Jag gläds med er! Ni kommer att få det så bra! Alla tummar! Och varma kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack raraste Cina för dina kramar! De värmer såå!

    SvaraRadera
  3. Junior kommer gilla läget i stora staden. Massor av lek-kompisar....

    SvaraRadera
  4. Å spader kul och jobbigt på samma gång. Jag ska också flytta, men mina ungar gläds. Alla ska få eget rum och det blir samma skola så mina bekymmer är inte lika allvarliga. Än i vart fall. Kram från pt.

    SvaraRadera
  5. Miss UD: Hoppas verkligen på det, det verkar vara semesterläge på staden nu, så kamratantalet verkar aningens lågt...

    ÅÅÅ världens bästa Hurtis: Längtar efter dig och det ska bli verkligt bra, för er alla. Eget rum kommer att bli toppen, samma skola också! Ses vi till helgen?

    SvaraRadera