onsdag 14 oktober 2009

Mer om Spaders programförklaring

Det är viktigt att ett manifest blir rätt från början. Spaders deklaration är inte så särskilt politisk, eller snarare helt opolitisk. Den handlar om hur Spaders liv ska levas och så här dagen efter starten känns den första punkten fortfarande riktigt bra.

När kidsen och Spader sov halva förmiddagen fick man genast dåligt samvete, trots vilaordinationen från doktorn. Så punkt nummer två är en regel som Spader har riktigt svårt för.

2. Stoppa undan det dåliga samvetet.

Idag ska kidsen och Spader åka till en musikaffär, fika på något mysigt kafé och shoppa litet. I kväll spelar Esset och Spader litet kort och äter ute. Om Spader bör ha något dåligt samvete över det så ska det genast stoppas undan!

6 kommentarer:

  1. Det låter som Spader har det riktigt bra! Fortsätt med det! Kram från Norr!

    SvaraRadera
  2. ... och skyll INTE på dåliga förvaringsmöjligheter! ;) Det finns ALLTID, ALLTID plats att stoppa undan ett dåligt samvete!
    Hoppas och önskar att ni får en trevlig kväll!
    Kramen!

    SvaraRadera
  3. Måste citera Bosse Bildoktorn här. "Dom människorna som har dåligt samvete behöver inte ha det. Dom som borde ha det förstår inte att dom ska ha det" Han kan mer än laga bilar den karln :-)

    SvaraRadera
  4. Varför har man dåligt samvete? Varför tror man att någon annan tycker det är fel vad man gör? Varför inte fråga? Kidsen kanske tycker det är skönt att slippa er en kväll.
    Föresten varför dåligt samvete för att du sov länge (inte för länge) -
    Var det viktigt det du annars skulle gjort.
    EN BRA REGEL NR 2.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  5. Dåligt samvete?! Nä,nä d ska du absolut inte ha. Vi har ett liv att leva och då ska vi passa på att göra det oxå! Så undan me dåligt samvete och en massa måsten. Hoppas ni hade en toppenkväll! Kram

    SvaraRadera
  6. Loppan: Skickar kramar till Norr! Vi har det himla bra!
    Cina: Alltid plats att stoppa undan... bra sagt, ska tänka på det! KRAM!!
    Smina: Du och Bosse är ett fantastiskt, om än otippat par! PUSS!
    Viola: Kidsen tyckte tydligen att det var så skönt sååå. KRAM!
    Marre: Du har rätt, men ack så svårt det faktiskt är! KRAM!

    SvaraRadera