torsdag 15 oktober 2009

Spader och Esset spelar kort

Spader fick nöjet att spela med de stora pojkarna i går kväll. När Esset hade lirat något vasst fick plötsligt Spader för sig att det var viktigt att uttrycka sin enorma förtjusning över att spela med rankingetttan och utbrast-"Du är såå söööt!" Esset trodde att det var nog Spader ensam om att tycka.

Motståndarna vid bordet funderade roat om inte också Moroten brukade säga sådana saker till Esset. Grabbarna kom överens om att det motsatta nog var att föredra.

Esset kan verkligen spela kort...

4 kommentarer:

  1. Äh, lite uppmuntrande ord är väl alltid något gott!! Tycker visst att grabbarna ska ta till sig av ditt föredömliga beteende.

    SvaraRadera
  2. Förklarade i alla fall för Esset att sådana där utbrott var något han kunde vänta sig då och då... Man kan kalla Spader för överdrivet spontan ibland!

    SvaraRadera
  3. Bra Spader - det behövs flera som du vid bridgeborden.
    Esset kan verkligen spela kort - skriver du - Ni måste ha en bra kommunikation även i kortspelet -
    även du måste vara bra att spela kort.
    Herrn vill lära mig fler system, men jag vill inte - de får han spela med gubbarna. Vi kom etta igår, så det räcker med vad jag kan,det finns inte plats för mer - bridge alltså.
    Vi kom etta igår, så klart spelar vi inte med några Ess eller Spader. Men kul är det.
    Köp inte fler rosa sjalar - syrenlila blir snyggt till våren och nu kanske en plommonfärgad skulle vara snyggt att sätta ihop med allt det svarta.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  4. Viola: Det blir säkert några syrenfärgade till våren... Visst är det roligt att komma etta, mer sådant! Om man redan kommer etta så behövs ju inget bättre system. (Provar att tala om det för Esset hela tiden och han undrar om det är en kvinnlig defekt. Kram rara du!

    SvaraRadera