tisdag 8 december 2009

Vad det var som räddade Spader?

Reklamen räddade Dogge, läser Spader i Aftonbladet minsann. Spader trillade inte ned i något drogträsk, och visst var det barnen som faktiskt tvingade Spader att leva igen, eller kanske till och med att välja att leva.

Spaders drog blev ett shoppande som saknar motstycke. Så om Esset drar efter andan och undrar hur alla saker ska få plats, så kan Spader lugna honom med att förklara att så länge han sköter sig och pussar henne regelbundet, så ska nog shoppingsuget hållas i schack! Deal?

2 kommentarer:

  1. Jag har liiite svårt att förstå att han lät drogerna ta över för vad jag förstår så hade dom ett barn ihop och hur kunde han svika sitt barn (för det anser jag att man gör om man pysslar med droger) när barnet som mest behövde honom? Det förlorade sin mamma och han såg till att pappa också försvann i alla fall för et tag. Tack och lov verkar han nu ha tagit sitt förnuft till fånga och kan åter vara en bra förälder. (Starkt jobbat.)
    Låter trots allt bättre att få lite galna shoppingvanor tycker jag. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det där med droger är ingen lek, undrar om det inte är typ urlätt att trilla dit om det finns lättillgängligt... Nä, att inte svika ungarna är regel nummer ett!

    Shoppingtokeriet är över, fast Esset är inte lika säker.

    SvaraRadera