fredag 15 januari 2010

Gästblogg III

Spader håller på att fixa till sig litet inför Spiruetten hon ska göra idag, förmodligen med någon snygg läkare, så klart. Asså, man tycker ju att hon kunde sluta jaga såna nu när hon har Esset, men det är klart, de tjänar kanske snuskigt med pengar, nästan som rörmokare eller pokerspelare?

Spaders liv har blivt såååå tråkigt, hon shoppar nästan ingenting och skyller på att det inte ska finnas plats i den nya lägenheten. Men hallå! Då får de ju köpa en litet större lägenhet då? Hur har Esset annars tänkt sig att han ska kunna hålla Spader nöjd? Med bridge? Hur länge har han tänkt att han ska klara det? Femtiotre år (53!), litet måste han ju tänka efter.

Har ni hört att Esset inte ens spelar i landslaget i år? Det gör Martin och så har han pengar... i alla fall just nu. Han kanske har tillräckligt för att köpa en litet större lägenhet? Utomlands? Ung är han också - och snygg... Fast kanske inte så mycket hår.

Spader säger att hon älskar Esset, men vi får väl se hur det går om han slutar att vara rankingetta också... Ssscch -nu kommer hon...

Kramizar från Fröken Ruter, kanske inte den skarpaste kniven i lådan, men pigg och glad nästan jämt!

4 kommentarer:

  1. Fröken Ruter är uppfinningsrik och rolig!
    Jag behövde en mattelärare och länkade till dig som varandes en sådan. Hoppas du inte misstycker! Då får du säga till.
    Trevlig helg och jag hoppas du snart, snart slipper hostan på riktigt!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Cina: Misstycker inte. För övrigt är Fröken Ruter galen. Aldrig, aldrig att jag byter bort mitt Ess! Stora kramen och trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Men nu får väl Spader ta och köra lösenordsskyddat. Tre gästbloggar inom ett dygn. Nu går skam på torra land, må jag säga!

    SvaraRadera
  4. Nu är man som mest orolig att Esset ska hamra in med något uppkäftigt gäst-inlägg!

    SvaraRadera