måndag 7 september 2009

Spader och Fröken Ruter

Så länge sedan det skrevs något från allas vår kompis Fröken Ruter på bloggen.

Hon har frågat er om träning. Hon har frågat er om kortleken och om kärleken på nätet. Nu har hon ringt igen för hon har litet nya frågor kring ett så kallat hett ämne.

SEX.

Hon har nämligen förstått att det finns många omskrivningar för just den där siffran men har aldrig ens anat att det skulle kunna finnas några alternativa tolkningar till den här texten...



Nu undrar Fröken Ruter om tedrickande fortfarande är farligt för fina flickor. Spelar det i så fall någon roll om det är grönt te som ska drickas? Omfattar begreppet Rooibos endast innehåll med vissa specialeffekter? Är Darjeeling då teet för de extra kyska? Chai Latte -är det ungefär som kaffe med mjölk? Får man Söderblandning hemma hos Jerk?

Ja, läsarna får verkligen hjälpa Fröken Ruter här, för tedrickande är inte riktigt Spaders melodi!

UPDATE: Om det serveras Guteblandning- får man då en date med två grabbar; en från Slite och en från Visby? Om det är så kan man ju bli väldigt besviken över "Farmor Augustas blandning"!

6 kommentarer:

  1. Klickade på inlägget om Ruters frågor om träning...
    Och fick mig ett gott skratt. Speciellt avseende pump-passet. Rodna! Hahahaha... så har jag aldrig tänkt på det.

    SvaraRadera
  2. Det finns kanske de som blir röda av någon annan orsak, upphetsning eller så? Spader vet inte så mycket om träning heller!

    SvaraRadera
  3. Du vet defintivt mer om träning än vad jag vet om te i alla fall... :) Helt lost vad gäller te. Den där guteblandningen låter helt ok om det är så din teori stämmer, så jag undrar: Var serveras detta te? :)

    SvaraRadera
  4. Jag har druckit Guteblandning i åratal, och än har inga gotlänningar dykt upp.

    Men man ska aldrig sluta hoppas!

    Om jag nu dessutom kompletterar tesamlingen med "Hansablandning" så kanske det dyker upp nån tysk sjöbuse? Fast det är nog inte att sträva efter.

    ;-)

    SvaraRadera
  5. Vem vet! Tyska sjöbusar kan vara klart underskattade... Man ska ju ändå inte direkt prata så mycket med dem när man dricker te! ;-))

    SvaraRadera