torsdag 14 januari 2010

Visst ja...

... provade inte Tuppenja i morse eftersom det tidigare visat sig vara verkningslöst. Men Esset kommer redan ikväll ändå!

Eko?

4 kommentarer:

  1. Ok,will do!!
    Jag är inte rädd o kommentera,du har haft mycket tungt i ryggsäcken hör jag men du ska se nu när du har fått trumfEss på handen att alla skvisar,alla eliminationer med inpetning kommer fungera både yrkesmässigt och i privatlivet.Och du hälsa Berik,sist jag spelade mot honom vann han förstås,men nästa gång???:)
    Tack för att du skriver så rakt på!!/Johan Rombing...

    SvaraRadera
  2. Vassego Johan! Ska hälsa, du vet väl att någon gång måste han åka på moppo, även han, men att flesta spelarna får bita i gräset när de möter honom! Stora kramen! Alltid lika trevligt med kommentarer!

    SvaraRadera
  3. Absolut nästa gång då jäar.Spelade med Åke Sjöberg o vi fick en straff har jag för mig men jag ska ha revanch:)Vore kul o veta vad du har för nick på BBO men det kanske är hemmligt?:)

    SvaraRadera
  4. Hej igen Johan. Om du nu har listat ut vem jag är så har jag uppdaterat min profil på Svensk Bridge med mitt nick. Inte så diskret eftersom det är mitt namn IRL! Om inte får du gå via Esset...

    SvaraRadera