torsdag 4 mars 2010

Ni vet SPAM...

Det kommer ju en del sånt till Spader också. Roligast var väl den galne bridgeläraren för något år sedan, men Anna-Lena från Rabattkontroll verkar också tappat kontrollen helt. Morgon, middag och kväll skickar "hon" personliga meddelanden till Spader, med erbjudanden och undersökningar som bara inte får gå Spader förbi.

Men nu på morgonen kom mailet, det mail som ska förändra Spaders liv, från Fyra Erbjudanden som har rubriken: Är Torsdag en av dina favoritdagar?

Det är ju inte torsdag -verkligen inte- även om just den här torsdagen har viss potential.

Det kan iallafall snabbt bli det, då Torsdag är vår stora Jackpot dag där
den GARANTERADE JACKPOT är på 5.000 kronor !
Varje Torsdag släpper vi Jackpotten lös och ger dig chansen att kamma hem den.


De vill att Spader ska spela Bingo! Yup! Kanske är Spader bättre på bingo än på kortspel. Spaders mormor var en hejare på bingo så vem vet?

Men Spader tror i alla fall att det är tur att det ligger litet andra saker i potten idag. Lunch med mamma i Stäket, middag ute med Esset och Junior och sedan Grease på Göta Lejon.

Men om du läsare behöver hotta upp din torsdag med litet bingo så går det bra att lämna e-posten i kommentarsfältet nedan så ska du få Spaders mail vidarebefordrat. Det går bra att vara anonym...

4 kommentarer:

  1. Ja låter inte som du behöver puffas för nån bridgekurs.Men skulle du behöva en lektion kan du med fördel bara sträcka ut handen tvärs över bordet ju:)/Johan.
    Han slår ju den bridgeläraren..

    SvaraRadera
  2. Jaa, nu var ju inte läraren själv med i måndagens match där vi fick storstryk, men Esset slår normalt de flesta... Hur är det -sugen på bingo?

    SvaraRadera
  3. Nja bingo är ju inte direkt min grej,men kom nyss hem från partävl som jag o partner lyckades vinna:) /Johan..

    SvaraRadera
  4. Grattis! Skönt med någon som får spela litet kort!

    SvaraRadera