tisdag 7 augusti 2012

En av de litet äldre grabbarna...

... under lördagens kortspel började skratta mitt i spelet. Då spelade den här tjejen en spader och gubben kastade fram korten och sa: Jag ville att du skulle spela en spader!" Det hade alla vid bordet redan insett om dom inte var blinda, döva samt dumma i huvudet. Man blev litet uppretad och frågade gubben den äldre grabben, om det var hans första SM-final!

På nästa bricka (man spelar två) kan man säga att Spader själv lurades litet och det sista man ville var att samma gubbe äldre grabb, skulle vakna till och spela en spader. Han spelade hjärter.

"Jag ville att du skulle spela en hjärter!"

Sedan var man nog inte direkt elak någon mer gång den där tävlingen. Och kallade inte en endaste enda för mupp.

En gång under söndagen när man själv och Esset hade spelat som gamla getter gick man in på toan. Det var alldeles tomt och tyst där inne och man utbrast "Satans jävla skit!"

Precis då kom Britt Nordensson in och man fick lov att be om ursäkt. Hon sa som vanligt inte ovanligt mycket. Man skämdes. Och ryckte upp sig!


De här grabbarna var heller inte sura eller elaka, tvärtom. Bilder lånade från Bollnäs Bridgeklubb, fotograf Carina Westlin.

Här fångades vi av Eva Gunnarsson, lånad från Facebook.

4 kommentarer:

 1. Spelet ser stillsamt ut men jag förstår av din beskrivning att här kan lura annat under ytan!!!!

  SvaraRadera
 2. Fick lov att fnissa lite för mig själv när jag läste om din toalettursäkt :) Men visst är det underligt, råkar man kasta ur sig minsta lilla början till en svordom så kommer det minsann nån. Skulle toalettpappret vara slut.. inte en själ inom den närmaste toalettradien på timmar!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Snyggast av alla spelande, det är ju tydligt i alla fall, oavsett svordomar.

  Men det är väl ingen som är direkt förvånad över det heller precis. I alla fall inte jag.

  SvaraRadera
 4. Librarybeth: Oh, du anar inte!
  Ulrika: Du har varit med förr hör jag!
  Mia: Du stryker mig medhårs. Det gillas, speciellt idag när jag är litet sur!

  SvaraRadera