torsdag 28 februari 2013

Problem med livsmedel

Det var alltså så att min bloggdag handlade om saker som man kan äta. Problemet med Bulgur här nedanför skiljer sig litet grand från problemet med Bilar.

Men nu är bägge problemen lösta.

Bilarna, liksom semlor men det har jag inte talat om för min hjärna ännu, är tabu från och med imorgon och Bulgurn ska flytta hem till en annan del av Sumpan.

Nu kanske ni tror att det är för att jag ska gifta mig i juni och därför behöver gå ned i vikt. Det behöver jag inte. Esset älskar mig oavsett och klänningen sitter okej ändå. Men jag vill ju se snygg ut hela året. Och endorfinerna. Glöm inte dem!

Jag har gjort det förut och kan göra det igen. Var på väg i höstas men fick en liten lunginflammation. Tar det försiktigt för att hålla hostan i schack.

Nu kör vi!

6 kommentarer:

 1. Jag hakar stillsamt på. Idag eller på måndag. Vi får se vad helgen har i sitt sköte först. Det där lät nästan snuskigt. Men det var icke så jag menade!

  Fast du borde ju äta en semla från Droppen först. Det borde du verkligen.

  SvaraRadera
 2. Semmelfritt???? Svårare än att sluta röka tycker jag.... Men jag hejar på dig! Alltid!

  SvaraRadera
 3. jag kör Lchf så det ryker, men det går väldans långsamt nedåt. Tror inte jag har fått in den perfekta mängden mat än. Magen trivs dock vilket är jätteskönt!

  SvaraRadera
 4. I will not: Inga semlor mera. I mean it.
  Cina: Suck. Kanske, men nu får det vara nog.
  Åsa: Det kommer, tålamod!

  SvaraRadera