söndag 29 juni 2014

Om vädret

Märker att det borde vara synd om oss på grund av dåligt väder på semestern. Funderar över detta. Inte speciellt påverkad. Beror säkert på ointresse av väder och inget större behov av utomhusaktiviteter. Och att jag inte tycker att vi har haft dåligt väder. Tittar på bilderna. Sol mest hela tiden. Inte precis klänningsväder, men det är väl ändå sällan just det i Sverige?

Kommer på att jag ungefär varje dag har sagt något i stil med: "Läser att det är 8 + och regn i Lilla byn. Tur att man inte är där!"

Kanske är det därför jag är så jäkla nöjd? Eller för att jag är förälskad. Fortfarande?

5 kommentarer:

 1. Ditt grumlade omdöme har förmodligen med förälskelsen att göra, för det är ett jävla SKITVÄDER.

  SvaraRadera
 2. Och jag tycker just precis det här är så underbart med dig: du går din egen väg och tänker det du tänker, oavsett vad andra tänker. I love you!

  Men nillas kommentar var jätterolig ;)

  SvaraRadera
 3. Om man tänker sig ligga på en badstrand och pressa så ja, då är det ett jäkla skitväder. Håller med Nilla. Om man kan tänka sig, precis som du, att helst inte vara utomhus är det helt ok väder. Jag har bestämt om mig, från badstrand till soffhäng. Av helt andra orsaker egentligen. Bikinin blev kvar i Danmark så var det bekymret löst. Nä. Det går INTE att köpa en ny. Med det här vädret? No way.

  SvaraRadera
 4. Meget varmt vejr er overvurderet.
  Anne-Marie

  SvaraRadera
 5. Jag gillar ju värme och gärna lite bad då och då.... men eftersom jag ägnar mig åt att serva kommuninvånarna så har jag inget att invända vad gäller sommarvädret.
  Eller jo, det kunde få bli fina sommarkvällar när jag kliver av mina jobbpass.

  SvaraRadera