lördag 6 september 2008

Fler kompisar

Som bloggens trogna läsare har fått reda på så har Spader en kompis, Fröken Ruter, som ibland undrar över saker där hon saknar erfarenhet, som kärlek och erotik.

Spader har fler kompisar, jo faktiskt, t ex Surtant Klöver. Tänk er den överdjävligaste klimakteriehäxa till kärring ni vet och fördubbla det. Till Surtant Klöver ringer Spader när hon har problem, som t ex med egotrippade poolkillar. Surtant Klöver kan woodoo och annan trolldom. Man får bara inte ringa för ofta för då kan man själv bli föremål för Klövers vrede och det är inte att rekommendera. Man ska heller inte umgås för mycket med den här människotypen eftersom risken för bestående men i form av bitterhet är överhängande.

Men nu ringer jag till Surtant Klöver, för nu är jag smått upprörd -läs förbannad. Cicki, nu kan du lugnt gå och dammsuga!

6 kommentarer:

  1. Jag tror att både surtant klöver och Spader behöver en varsin varm varm kram!

    SvaraRadera
  2. Nähä du Hilda. Surtant Klöver ska inte alls ha någon kram. Då kan hon bli mjäkig och det vill vi ju inte. Eller hur, Spader....:-) Det är bra att du har sådana kompisar som man kan få nytta av ibland.

    PS. Spader kan däremot få en kram. DS

    SvaraRadera
  3. Nu vet jag att du är ute på kalas i lilla byn! Skål spader madame.

    SvaraRadera
  4. Nu vet jag att du är ute på kalas i lilla byn! Skål spader madame.

    SvaraRadera
  5. Oj oj oj,,,,,,vad är det som händer här då?? Är det poolkillen som gör att en signal till Surtant Klöver är nödvändigt??

    SvaraRadera
  6. Hilda: Surtant Klöver skulle säkert må bra av en kram, men jag tror inte att någon vågar sig så nära... Spader blir glad av kramar...speciellt nu när hon känner sig aningens bortgjord, av sig själv lixom...

    Cicki: Nej, ska man ha någon riktig nytta av Klöver så ska man inte krama henne...

    Miss UD: Verkligen jätteskål...
    (7.0)Hej och hå!

    Smina: Nej, det är Cicki som har fått låna Surtant Klöver...Det behöver hon!!

    SvaraRadera