torsdag 25 september 2008

Spader och morgonen

När man inte behöver röka mellan varven under morgonbestyren kan man blogga! Spader läser tidningen, några bloggar och gör ett inlägg... Njuter...

Det blir en bara en lektion i lilla jobb-byn för Spader, sedan ska all personal åka till lilla hem-byns skola på föreläsning under eftermiddagen. Räknar med att ha nära hem efter jobbet alltså, för en gångs skull. I går gick Spader en mil med Meja och i dag fortsätter vågen visa vägen nedåt... Veckans sista pass blir elljusspåret i kväll och sedan väntar en helg med shopping i Stockholm! Kan vara nog så arbetssamt har jag hört...

3 kommentarer:

  1. Oj oj oj, vad Spader börjar bli nyttig. Inget röka och motionerar och går ner i vikt. Det är tur att det balanseras med shopping och Stockholmsbesök. Annars har man ju kunnat bli mörkrädd för alla nyttigheter.

    SvaraRadera
  2. Du är verkligen såååå duktig! Och visst är det så. Shopping är ytterst krävande. Ska bli spännande att se vad som får följa med Spader hem denna gång.

    SvaraRadera
  3. Cicki: Spader är litet mörkrädd själv, kan man inte få sova med lampan tänd;-))En godnattkram också!
    Choklad: Shopping och cykling är krävande... vi får se om det finns något som duger, (annars har jag klickat litet,*viskar*)KRAM!!

    SvaraRadera