fredag 5 december 2008

Spader - Back in Black

Läser mitt förra inlägg och Miss UD:s kommentar och inser att det börjar bli oundvikligt...

Nu tror läsaren att det ska komma en kärleksförklaring a la Witney Houston eller något annat dravel som Spader lyssnar på i bilen, men nej då! Bättre upp! Det är helt enkelt så att Spader är på uppåtgående. Svårt att reda ut orsak - verkan, men Spader är helt enkelt lycklig. Älskar den här låtens öppnande gitarrer - men har skyggat litet för titeln, som inte har känts optimal för en ledsen Spader...

Men nu slänger vi in litet text och lyssnar noga på AC/DC!



Cause I'm back on the track
And I'm beatin the flack
Nobodys gonna get me on another rap
So look at me now
I'm just makin my play
Don't try to push your luck, just get out of my way

Well, I'm back, yes I'm back
Well, I'm back, yes I'm back
Well, I'm back, back
Well I'm back in black
Yes I'm back in black

4 kommentarer:

  1. Här underlåter man att besöka bloggen någon dag, och så har det äntligen hänt. Orkestrarnas orkester, musikanterna med stort M, har äntligen gjort entré på Spaders blogg. Märkligt att denna historiska händelse inte avsatt några som helst "kommentarspår".

    För de ännu oinvigda kan jag meddela att senaste alstret "Black Ice" också håller mycket hög klass, till och med mätt med AC/DC-standard. Säg den som kan stå still till tonerna av "War Machine" eller "Rocking All the Way"... inte undertecknad i alla fall.

    Tidigare idag fick jag brev av min vän vice borgmästar'n i Lilla Byn. Han har tydligen lyckats med konststycket att få tag i en biljett till en av AC/DC:s spelningar i hufvudstaden, något som varit mig stört omöjligt. Får väl hoppas att han fått tag i någon extrabiljett...

    /Forskar'n

    SvaraRadera
  2. Helt otroligt -har väntat länge på att Smina eller du ska uppmärksamma denna omskakande händelse, men som man säger i lilla byn: Bätter sent än allär;-))

    Hoppas naturligtvis på att forskaren ska få tag på en välförtjänt biljett!!

    SvaraRadera
  3. Såg just listan på linedancer i marginalen. Kanske "Back in Black" skulle kunna platsa där? Väl värt att föreslå vid nästa sammankomst, tycker jag.

    /Forskar'n

    SvaraRadera
  4. Ska göra det, annars måste man nog tyvärr säga att många av låtarna är ganska dåliga...eller de suger helt enkelt!!

    SvaraRadera