tisdag 16 juni 2009

Spader vågade väga...

Ni kommer väl ihåg den här bilden? Eller den här? (Om man klickar på bilderna så ser man siffrorna)!



Spaders våg i morse! På fredag är det midsommarafton och Spader ska ha något snyggt på sig i San Remo... Det ska väl gå att ordna?

8 kommentarer:

  1. Det var inga dåliga grejer. Jättemycket grattis

    SvaraRadera
  2. Man blir litet förvånad bara... borde ju bygga litet muskler nu av all träning... Tack raring... snart ser jag ut som en smal tjej!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du hittar något snyggt, blommigt, lagom kort och med axelband. 6 jan 2008 - hade jag bloggat då hade jag skrivit heja, heja, glatt humör o.s.v. nu gör jag det idag, du har väl nått målet. Du får ju inte försvinna, du vet väl att "kär lek" slukar kalorier.
    Stor kram. Viola

    SvaraRadera
  4. Dyker in i garderoben och hittar litet bra grejer faktiskt! Lovar att inte försvinna! KRAM!!

    SvaraRadera
  5. Du är outstanding! Tänk vad bra jobbat. Jag är imponerad ska du veta :D

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat Spader! Vad duktig du är! Kanske är det så jag ska göra för att komma igång?! Ta kort på vågen!? Vilken idé! Anti-depp.mediciner och sluta röka har format om Mammans kropp så tja, taket är nått om jag säger så! Du peppar mig!
    San Remo...... det låter så himla härligt!!!!!! Varmaste kramar till dig!

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är Spader!
    Själv har jag valt att fokusera på träningsresultaten istället för vågen - annars blir jag psycho - muskler väger mycket och vågen hoppar upp och ner hela tiden...
    Har du några bra tips till mig hur den ska peka neråt lite mera?

    SvaraRadera
  8. Miss UD:När man lyckas imponera på dig känner man sig stolt, mycket stolt!!!
    Cina: Det var där jag var- rökstopp och antidepp -precis som du... Lade in pengar och min själ i det, fast det har gått långsamt, precis som det ska... Ändrade inget i kosten, annat än att jag tog bort socker i kaffet (först en bit-sedan bägge) och coca-cola på lunchen. Sedan använder jag inget fika-bröd, och äter massor!!! Bestämde mig också för att inte finäta... ta om för att det är så gott på lunchen...vilket nog bara gjorde att jag lassade på mer på en gång...älskar mat. Motionen gör att man slipper anti-depp medicinen för man får så mycket bra ändå... Började lugnt med promenader, vi snackar från noll!!!
    Henrietta: Problemet är ju att du redan ligger där du ska viktmässigt, det är därför du inte går ned. Du bygger muskler för att kunna springa snabbare och gör helt rätt som skiter i vågen. Måste meddela att det har jag egentligen också gjort. Ska hålla koll ändå för att se om det går överstyr bara. Viktigast i min träning har hela tiden varit, och kommer förmodligen vara, tävlingen om träningsminuter med Esset! Hatar när han leder! Nu är det nya målet timmen på tjejmilen, men om det inte håller så kommer jag ändå att vara nöjd...konstigt va?

    SvaraRadera