tisdag 24 november 2009

Spader träffas ibland av livet...

...och det blir svårare att tänka och att skriva. Idag är det ingen dag för trams. Annat jag har i mitt hjärta passar inte här. November är fortfarande november. Spader är känslig för livets skiftningar och så känslig för ord. I dag hade Spader behövt få vara på sitt jobb. I stället är hon i Huset vid Älven. Provar med kaffe och tända ljus får vi se om det hjälper litet grand.

6 kommentarer:

  1. Hej! Tack för kommentaren inne hos mig! Jag är också lite novemberkänslig men det här med hus och älv låter gankska skönt, och kaffe...mitt livselexir!

    jag har upptäkt www.skrivpuff.blogspot.com

    Där kan man få lite tänkhjälp för sitt skrivande :)

    SvaraRadera
  2. Mifflan: De flesta tycker det där med älven är en hit, men själv är man immun mot naturens tjusningar. Tack för tipset, jag sticker till skrivpuff!

    SvaraRadera
  3. Önskar du var här fina du! November är ingen lek, men snart vänder det. Ljuset kommer tillbaka och du kommer närmare och närmare Ditt Ess och den fina framtid ni har tillsammans! Men fram till att du blir stockholnare på heltid vill vi ha vår fina spader här på skolan, att skratta och snyfta ihop med. För du är den finaste av vänner! Kraaam

    SvaraRadera
  4. Lillsnuttan, här kommer en tant-och tröstkram. Försöker klämma in några läckra morotsmuffins i mailen, helt övertygad om att godsaker lindrar hjärtesorger. Snart är det fredag och Esset får krama om dig.

    SvaraRadera
  5. Morotsmuffins är verkligen inte kattskit. Inte kramar heller! Puss!

    SvaraRadera