torsdag 4 november 2010

Vår Låt

Shamrock är avundsjuk på par som har en egen låt. Spader skrattar och tänker på hur hon och Esset har det. Tidigt i icke-förhållandet så var TV4 ute och gjorde intervjuer för att höra om hur paren som var ute i vårsolen hade någon egen låt. Spader och Esset blev tillfrågade och Esset fick sjunga Ljus och Värme framför tv-kameran, en låt som Spader starkt förknippar med honom och sommaren. Sedan var bägge två mycket oroliga att det skulle visas på tv. För vi bedyrade, för alla och varandra, att vi INTE var något par.

Numera har vi en ny egen låt. Låten som vi dansar till i köket, låten som ligger på spellistan "Dansa med Esset" i Spotify. Låten som Esset sjunger för Spader när hon är ledsen.

Men så har ju Spader en alldeles EGEN låt. Spaders Theme Song. Den som hon plockar fram när någon försöker muppa med henne eller när självförtroendet behöver en boost!

5 kommentarer:

  1. Vi har också en egen låt. Har inte tid att ta fram den nu. Provar kläder. Har just fått brev på posten att kvinnliga turister bör ha långa byxor och blus med ärmar -
    skönt om det är 25 gr varmt.
    Tack för tipset, skall räkna ut var korten sitter - varför har vi inte kommit på detta.
    Ta hand om dig.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Viola: Tunna byxor och långärmat är bra solskydd om inte annat! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du har så många låtar

    SvaraRadera
  4. :-)) Låtar att bli lycklig av. Fast det kan man ju vara ändå! KRAM!

    SvaraRadera
  5. Jag älskar Book of love låten. Den är sååå fin. Kram

    SvaraRadera