söndag 3 november 2013

Om CocaCola

Fredagar på jobbet följer vissa rutiner. Alla sjunger och dansar, gärna med paraplyer i händerna. Nej, så klart inte. Inte så mycket sång och dans. Däremot planerar alla för fredagshamburgaren till lunch på lokala haket. Och jag får fredagscolan. Min favoritdryck. Efter kaffe. Som jag aldrig tänker ge upp. Utom när jag är gravid. Som jag inte kommer vara fler gånger. Ever.

För några veckor sedan avslöjades en hemlighet. Eller en hemlighet och hemlighet. I alla fall för mig, men mer en tydlighet för alla andra i personalen. Vad står på jobbet? Denna sak fylld med livets dryck. Och nu menar jag inte kaffeautomaten.

I dag ska jag jobba över. Eller jobba ikapp. Semestern är över och jag blev tvungen att ta mer semester onsdag till fredag i veckan som kommer. Ska spela kort i Stena Line Cup mitt i månadsbokslutet. Bra som fasiken och litet stressigt.

Jag och min nya bästis ska hänga tillsammans nere på jobbet. Esset må aldrig mer ge mig några lösa mynt. Då blir jag rund som en kastrull. Men kanske smakar sött?

6 kommentarer:

 1. Alltså. Vet du vad som händer med en tand som man lägger i ett glas fyllt med Coca Cola? Va?

  SvaraRadera
 2. En tand i ett glas med Cocacola? Blir den magisk? Som en magisk böna? Jag undrar varför man skulle lägga en tand i Cocacola annars. Får man en peng av tandfen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blir kolsyrad. Alldeles bubblig. Lättar liksom. Och svävar iväg. Tror jag.
   Jempan

   Radera
  2. Flygande tänder. Låter toppen!

   Radera
 3. Skaffa en automat som tar kort vettja!!!

  ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det blir beyond farligt. Det får aldrig hända!

   Radera