tisdag 9 mars 2010

F-låt för man glömde bort!

Alltså! Världens raraste Fru Choklad har ju skickat på mig en Award. Förra veckan. Sådana kan man aldrig få för många av, det är litet grand som med skor. Pryder sin plats liksom...

Just den här gäller att lista sju (7) saker om sig själv och sedan dela med sig till sju andra hugade spekulanter.

Listor har det gjorts förr minsann: Här, här och här!














Here it goes:


  1. Ingenting kan få Spader att sova i tält. Utomhus. Jo, pistolhot. Kanske. Gäller uppiften dessutom att sova i tält på vintern är det bättre man använder tidigare nämnda pistol.

  2. Är uppvuxen i Jakobsberg utanför Stockholm, gick gymnasiet på Södra Latin (humanistisk linje-hatade nämligen matte!) och ska flytta "hem" till sommaren. Ändå visade Stjärnsopranen (Västerås) och Esset (Lilla byn) var Stureplans "Svampen" låg för något år sedan. Och Spader hade naturligtvis ingen koll!

  3. Skötte Lindvallen i Sälens telefonväxel i nästan två år utan att åka lift en endaste liten gång. Inte ens på sommaren. Totalvägrade -utomhus ju!

  4. Jobbade stenhårt under gymnasietiden i stället för att göra läxor. Postgirot på kvällar och helger och dela ut bröd på morgonen. Tjänade så bra att man lyckades betala 1000 kronor i månaden hemma. Lärarna var inte alltid så nöjda med Spader på den tiden, men det spelade väl inte så stor roll för Spader var inte så nöjd med dem heller...

  5. Var som barn överdrivet rädd för att alla skulle dö hela tiden. -"De dör, de dör!" - Spader som åskådare på rallysträckor. -"Vi dör, vi dör!" -Spader när brorsan höll i båtens styrspak ute på öppet hav. Fortfarande rädd, nu av naturligare skäl.

  6. Blir tokig av myror och spindlar. Gillar inte! När folk ojar sig i skogen över ormar blir Spader förundrad. Ganska sällan man ser någon. Ju. Myror däremot. Kryllar av dem. Kommer det en eller annan myra inomhus (Gud förbjude) så dammsugar Spader helt sonika upp den. Inomhus är myror lovligt byte. Yup! Utomhus får alla knasiga spindlar och myror leva. Så klart.

  7. Spaders morfar var holländare och Spaders farfar tysk men hon känner sig hur svennebanan som helst. Första resan utomlands var med Henrik till London och då fick Spader skaffa pass!

Skickar nu Awarden vidare till Cicki, Tess, Henrietta, Polargrevinnan, Smina, Seasword och Cina!

Hoppas att ni har tid och lust att berätta sju saker om er själva! Have fun!

2 kommentarer:

  1. Tack älskling. Måste få fundera på vad jag ska avslöja för hemlisar.

    SvaraRadera